20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Ağustos 2017, Çarşamba 14:53

DÖRT GÜNDÜR SICAĞIN ALTINDA BEKLİYORLAR

Bir alışveriş marketler zincirinin ilçemizdeki deposunda günlerdir sevkiyat için beklediklerini ifade eden TIR sürücüleri isyan etti.

Bir alışveriş marketler zincirinin ilçemizdeki deposunda günlerdir sevkiyat için beklediklerini ifade eden TIR sürücüleri isyan etti. İddialara göre, alışveriş marketler zincirinin deposuna sevkiyat için gelen yaklaşık 50 TIR, içeriye alınmadı. TIR sürücülerine niçin içeri alınmadıkları söylenmediği gibi, ne zaman içeri alınacakları da belirtilmedi. Hiçbir açıklama yapılmayan TIR sürücüleri dört gün ile bir gün arasında değişen süredir depo önünde bekletiliyor.

SICAĞIN ALTINDA BEKLİYORLAR

Depo önünde bekletilen TIR’ların sürücüleri, duruma tepki gösterdi. Gazetemize açıklama yapan sürücüler, günlerdir burada olduklarını ve mağdur olduklarını söylediler. TIR sürücüleri adına açıklama yapan Ercan Erbudak, “Burada Türkiye’nin farklı illerinden gelen TIR sürücüleri var. Sipariş edilen malları getirdik. Ancak bizi içeriye almıyorlar. Ne zaman alacaklarını da söylemiyorlar. Burada sıcağın altında bekliyoruz. Duş alamıyoruz, tuvaletlerde sabun yok” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR