20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Temmuz 2017, Cuma 10:39

DÖRT ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

İzmir – Aydın Karayolu’nda Torbalı Ticaret Odası önünde zincirleme kaza meydana geldi. İlerideki Kemalpaşa Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğundan kaynaklanan kazaya dört araç karıştı.

İzmir – Aydın Karayolu’nda Torbalı Ticaret Odası önünde zincirleme kaza meydana geldi. İlerideki Kemalpaşa Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğundan kaynaklanan kazaya dört araç karıştı. Kazadaki en büyük hasarı, ortada bulunan ve hem önden hem arkadan darbe alan iki araç aldı. Dört araçta da maddi hasar meydana gelirken, ölen yada yaralanan olmaması sevindirdi. Yaşanan kazanın ardından zaten sıkışık olan trafik daha da sıkıştı.

KAZA BÜYÜDÜ

Talihsiz olay, görgü tanıklarının ifadelerine göre şu şekilde gerçekleşti. Kemalpaşa Kavşağı’ndaki yoğunluktan dolayı İzmir – Aydın Karayolu’nda trafik sıkışıktı. Dur kalk yaparak ilerleyen araçlar TTO’nun önünde zincirleme kaza yaptı. En önde ilerleyen Torbalı Belediyesi’ne ait 35 TKB 07 plakalı araca arkadan gelen 07 LNE 15 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen 35 NBC 47 plakalı araç ile en arkadaki 35 TDR 71 plakalı aracında birbirlerine çarpmaları ile zincirleme kaza büyüdü. HASAN DEMİR