20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Mayıs 2017, Cumartesi 11:02

DOKUZ EYLÜL AĞAÇLARA CAN SUYU OLDU

DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) İşletme Fakültesi, Ege Orman Vakfı işbirliği ile Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında 2 bin 158 fidana can verdi

DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) İşletme Fakültesi, Ege Orman Vakfı işbirliği ile Torbalı-Taşkesik ağaçlandırma sahasında 2 bin 158 fidana can verdi. Ağaçlandırma sahasında 1158 fidan Fakülte adına, 1000 fidan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına yeşerecek.Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ege Orman Vakfı ile birlikte 2 yıldır çalışmalarını sürdüren DEÜ İşletme Fakültesi öğrencileri korularını ziyaret ederek son fidanları dikti.

AĞAÇLARA CAN SUYU OLDULAR

Düzenlenen fidan dikim törenine DEÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Arbak, DEÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin Kurşun, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, "2015 yılının Nisan ayında sosyal sorumluluk projesi protokolünü imzaladık ve o günden beride bu faaliyetler sizlerin katkıları ile sürüyor. Bu aşamada erozyon konusunda, karbon ayak izi konusunda, küresel ısınma konusunda hep dikkatler çekildi. Bir taraftan da sizler kermes düzenleyerek, stant açarak fidan bağışını arttırdınız ve bu sayede 2016 yılı dahil olmak üzere 3 bin 400 fidanın yeşermesini sağladınız" dedi. Metin Gençol, katkılarından dolayı teşekkür ederek Dekan Prof. Dr. Yasemin Arbak'a plaket takdim etti.