26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

12 Temmuz 2017, Çarşamba 09:25

DİŞ HASTANESİ YENİ UYGULAMAYA GEÇİYOR

Açıldığı günden beri büyük gelişim gösteren Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi, yeni bir uygulama daha başlatıyor. Daha önce saat 00.00’a kadar olan nöbetçi hekim uygulaması artık 24 saate çıkıyor.

Açıldığı günden beri büyük gelişim gösteren Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi, yeni bir uygulama daha başlatıyor. Daha önce saat 00.00’a kadar olan nöbetçi hekim uygulaması artık 24 saate çıkıyor. Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi’nde artık acil birimi oluşturulacak. Nöbetçi hekim 24 saat hizmet verecek. Böylece dişi ağrıyan vatandaşlar, mesai saatini beklemek durumunda kalmayacak. Diş hastalıklarına anında müdahale edilecek. Uygulama önümüzdeki günlerde başlayacak.

HEKİM SAYISI ARTIYOR

Bir buçuk yıl önce 14 hekim ile hizmete açılan Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi, Torbalı’nın derdine deva olmuştu. Hijyenik ortamı ve hizmet kalitesi ile ilçemize hizmet veren hastanenin hekim sayısı 20’ye çıktı. Yeterli hekim sayısına ulaşılması ile 24 saat nöbet uygulaması için çalışma başlatıldı.

İZMİR’İN EN İYİ HASTANELERİNDEN BİRİ

Torbalı Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi her gün 350 ile 400 arasında hastaya ağız sağlığı ve diş bakımı hizmeti veriyor. Neredeyse hastaların tamamı hastaneden memnun ayrılıyor. Fiziki şartları ve hizmet kalitesiyle dikkat çeken hastanede hekim kadrosunda protez uzmanı, impilant doktoru, ve cerrahi operasyon uzmanı gibi hekimler katıldı. Yakında çocuk hekiminin de katılacağı hastane, İzmir’in en iyi diş hastanelerinden biri haline geldi. HASAN DEMİR