25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Mayıs 2017, Perşembe 18:45

DEVRİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Kuşçuburun’da inşaat malzemesi çuvallarını taşıyan bir kamyonun kasası, kamyondan koparak devrildi. Devrilen kamyon kasasının üzerindeki inşaat malzemesi çuvalları etrafa saçıldı.

Kuşçuburun’da inşaat malzemesi çuvallarını taşıyan bir kamyonun kasası, kamyondan koparak devrildi. Devrilen kamyon kasasının üzerindeki inşaat malzemesi çuvalları etrafa saçıldı. Bugün saat 16.00 sıralarında meydana gelen kaza Kuşçuburun Kavşağı’nda meydana geldi. Kaza nedeniyle İzmir – Aydın Karayolu üzerinde bir süre trafik aksadı. Trafik polislerinin müdahale ettiği kaza sonrasında yere yığılan çuvalların kaldırılıp, devrilen kasanın çekilmesi için hızla çalışıldı. Hiç kimsenin yaralanmadığı olay ucuz atlatıldı.

ÇUVALLAR AĞIR GELİNCE

Talihsiz olay şu şekilde gerçekleşti. İnşaat malzemesi çuvalları taşıyan bir kamyon Kuşçuburun Kavşağı’nda İzmir istikametinden Torbalı istikmetine doğru dönüş yapmak istedi. Kamyon dönerken, çuvalların fazla ağır gelmesi nedeniyle kasanın dengesi bozuldu. Eski olan kasa, ana parçalarından ayrılıp kamyondan koparak devrildi. Kasanın eski olması ve koparak devrilmesi, kamyonun devrilmesini önledi. Bu da sürücüyü ağır yaralanmaktan kurtardı. Devrilen kasadaki çuvallar, toplanarak nakliye edildi. HASAN DEMİR