25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Ekim 2017, Perşembe 17:51

DEMİR'DEN DUBA UYGULAMASINA SERT TEPKİ : BELEDİYE TORBALI ESNAFININ EKMEĞİ İLE OYNUYOR

CHP’nin Torbalı’da önde gelen isimlerinden ve ismi 2019 belediye başkanı adayı olarak geçen Övünç Demir’den belediyenin Torbalı trafiği için çalışma başlattığı duba uygulamasına sert tepki geldi.

CHP’nin Torbalı’da önde gelen isimlerinden ve ismi 2019 belediye başkanı adayı olarak geçen Övünç Demir’den belediyenin Torbalı trafiği için çalışma başlattığı  duba  uygulamasına sert tepki geldi. Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uygulamayı eleştirdi. Demir paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

ESNAFIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN

Torbalı Belediyesi yeter artık! Esnafımızın ekmeği ile oynama!

Bir ilçede uzun yıllardır işlek olan caddelerde 18 uygulaması yapamıyorsanız, yolları genişletemiyorsanız yapacağınız tek şey TEK YÖN dür. Şehir plancıları ile birlikte oturup ana cadde yi ve ana caddeye bağlanan ara sokakları tek yön yaparsınız. İki şeritlik bir yolu tek yön yaptığınızda bir tarafa park edilir, diğer tarafta ise trafik tek yön güzergahında ilerler. Veya ana cadde üzerindeki kaldırımları parke taş veya beton uygulaması ile engelli vatandaşlarımıza uygun bir biçimde genişletir(duba ile değil!) yer yer de otopark için boşluk bırakırsınız. Yol üzerindeki otopark boşluğunu kendiniz için değil hem esnafımız hem de vatandaşımız için bırakırsınız.

Bu uygulama ile merkezde esnafımız kan ağlıyor. Müşterisi park edemediği için ciroları düşmüş durumda. Yağmurda çamurda sadece esnafımız değil halkımız da mağdur olacak. Alışveriş yapan vatandaş yağmur altında elleri torba dolu 1 km boyunca aracına mı yürüyecek? 
Siz hiç hem vatandaşı hem de esnafı mağdur eden hizmet gördünüz mü!?