24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Politika

21 Nisan 2017, Cuma 11:27

DELİCAN İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara’daki il başkanları toplantısından döner dönmez ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da katıldı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara’daki il başkanları toplantısından döner dönmez ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da katıldı. Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıda Delican’ın teşkilata referandum sürecindeki özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

HEZİMET YOK VURGUSU

Bülent Delican’ın İzmir sonuçlarına yönelik olarak Genel Merkez’de herhangi bir memnuniyetsizlik olmadığını, teşkilatın alandaki çalışmalarının Ankara’da takdirle karşılaştığını söylediği ve “Sonuçların daha iyi olmasını beklerdik ancak moral bozacak bir durum yok. İzmir’de her üç kişiden bir kişinin evet dediğini unutmayalım” dediği öğrenildi. Delican’ın İzmir’de hezimet yaşanmadığını, oyların düşmediğini ifade ettiği, kısa bir dinlenme sonrası aynı motivasyonla 2019’daki yerel ve genel seçimlere hazırlanmak için çalışmalara başlayacaklarını başkanlara söylediği belirtildi.