28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Ağustos 2017, Çarşamba 16:19

DAMAT OLMAYA HAZIRLANIRKEN ŞEHİT DÜŞTÜ

Bugün Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz'ın Hatay'ın Antakya ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Bugün Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz'ın Hatay'ın Antakya ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı. Acı haber, 23 yaşında şehit düşen Yılmaz'ın Madenboyu Mahallesi'nde yaşayan ailesine, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililerce verildi. Fenalaşan şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin yakınları da babaevine gelerek taziyelerini iletti.

EVLENMEYE HAZIRLANIYORDU

Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Görevine 2 yıl önce başlayan ve yaklaşık 1 yıldır nişanlı olan Yılmaz'ın 1 ay önce kız kardeşinin düğününe katıldığı ve kendisinin de evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Yılmaz, Şırnak ilindeki Namaz Dağı Sori Tepe mevkisinde teröristlerle sağlanan sıcak temas sonucu çıkan çatışmada şehit düşmüştü.Madenboyu Mahallesi'nde ikamet ettikleri evlerinde oğullarının şehit haberini alan anne Emine ve baba Mustafa Yılmaz’ı yakınları ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz'ın şehadet haberini alan yakınları ise baba evine akın etti. Sinir krizleri geçiren şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.Yılmaz çiftinin 8 çocuğundan biri olan şehit Abdulhadi Yılmaz’ın nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.