26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Kasım 2017, Çarşamba 17:39

DALGIÇ'TAN AÇIKLAMA : BEKLENTİMİZİN ÜSTÜNDE DESTEK ALDIK

Torbalı Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, bugüne kadar 3 dönem Ticaret Odası’nda meclis üyeliği görevinde bulundu. Dalgıç, girdiği her seçimde rakiplerine fark attı.

Torbalı’da 41 yıldır iş hayatının içerisinde olan başarılı işadamı Ahmet Dalgıç, Torbalı Ticaret Odası’nın da en tecrübeli isimlerinden. Odada 3 dönem meclis üyeliği yapan Dalgıç, girdiği her seçimde kendi grubunda rakiplerine fark attı. Muzaffer Sekban döneminde Ticaret Odası serüveni başlayan Dalgıç, ardından Behçet Çınar döneminde de Ticaret Odası meclis üyesi olarak görev yaptı. Dalgıç, 2013 yılında gerçekleşen ve Hayati Saydam’ın başkan adayı olduğu seçimlerde de kendi grubunun en yüksek oyunu alarak 3.kez Ticaret Odası meclis üyeliğine seçildi.

GRUBU KAYBETSE DE DALGIÇ KAYBETMİYOR

Son Ticaret Odası seçimlerinde Diyalog Grubu’nun listesinde yer alan Torbalı’nın başarılı işadamlarından Ahmet Dalgıç, o ekipte kazanan tek grup oldu. Diyalog Grubu seçimi kaybederken, Ahmet Dalgıç Ticaret Odası meclis üyesi seçilerek rakip listeyi deldi. Mevcut yönetimin en fazla çekindiği isimlerin başında gelen Dalgıç’ın meclis üyeliği daha sonra düşürüldü. Nisan ayında yapılacak olan Ticaret Odası seçimlerinde bu kez başkan adayı olan Dalgıç, seçimlerin favorisi olarak gösteriliyor.

TORBALI ONA GÜVENİYOR

Torbalı Ticaret Odası’nın en tecrübeli isimlerinden olan Ahmet Dalgıç, Torbalı’nın en güvenilir isimlerinden. Torbalı’nın ortak adayı olarak sahneye çıkan Dalgıç, “Torbalı’mıza her alanda bugüne kadar hizmetlerde bulunduk. Ticaret Odamız’da gerek yönetici olarak, gerekse de meclis üyesi olarak başarılı işlere imza attık. Bu hizmetlerimize yenilerini eklemek için aday olduk. Üyelerimizden bu konuda çok iyi geri dönüşler aldık, aldığımız destek beklentimizin üzerinde oldu. Tabi rehavete kapılmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz ilçemize hizmet etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.