24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Eylül 2017, Salı 09:07

DAĞTEKKE YANGINI FAİLLERİ TUTUKLANDI

Dağtekke’deki orman yangınıyla ilgileri olduğu şüphesiyle gözaltına alınan iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Dağtekke’deki orman yangınıyla ilgileri olduğu şüphesiyle gözaltına alınan iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.  Cumartesi günü Dağtekke üzerindeki ormanlık alanda yangın çıkmış ve yangın büyük paniğe yol açmıştı. Güçlükle söndürülen yangının ardından, olay yeri yakınlarında oldukları tespit edilen İ. G. Ve E. B. Yangınla ilgileri olabileceği şüphesiyle gözaltına alınmıştı. Olay anında alkollü oldukları tespit edilen, yangını söndürmeye gittiklerini söylemelerine rağmen gözaltına alınan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

BU DETAY ÜZDÜ

Ormanı yakmak suçundan tutuklu yargılanan İ.G. Ve E. B. İle ilgili edinilen bir detay herkesi kahretti. İki ismin, Orman Genel Müdürlüğü tarafından hizmet satın alma kapsamında daha önceki yıllarda mevsimlik işçi olarak çalıştırıldığı öğrenildi. Geçmişte fidan dikmek ve ağaçlara bakım yapmak gibi işlerde çalıştırılan iki kişinin ormanı yaktığı bilgisi herkesi şok etti. Suçlamaları kabul etmeyen ikili ise savunma yapmak için çıkarılacakları mahkemeyi bekliyor. HASAN DEMİR