29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Mart 2017, Cumartesi 11:16

ÇYDD GAZETECİLERLE BULUŞTU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı yönetimi, gazeteciler ile kahvaltıda buluştu. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurul sonrasında ilçe yönetimi de görev değişikliğine gitmişti. Yeni yönetim, gazetecilerle bir araya gelerek kahvaltı eşliğinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı yönetimi, gazeteciler ile kahvaltıda buluştu. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurul sonrasında ilçe yönetimi de görev değişikliğine gitmişti. Yeni yönetim, gazetecilerle bir araya gelerek kahvaltı eşliğinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, ÇYDD Torbalı Şube Başkanı İhsan Ergin ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çınar, Süheyla Yardımcı, Munise İyi ve Sibel Altunbıçak katıldı.

49 ÖĞRENCİ ÇYDD BURSU İLE OKUYOR

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Şube Başkanı İhsan Ergin, derneğin faaliyetleri ve çalışma alanları konusunda gazetecileri bilgilendirdi. Merhum Türkan Saylan tarafından kurulan ÇYDD’nin çok önemli işlere imza attığını ifade eden İhsan Ergin, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Torbalı’da 60 erkek ve 89 bayan olmak üzere 149 üyesi var. Torbalı şubesi olarak 3 lise ve 16 üniversite öğrencisi olmak üzere 19 öğrenciye kendi imkânlarımızla burs veriyoruz. Genel merkezimiz ise Torbalı’da 8 üniversite ve 22 lise öğrencisi olmak üzere 30 öğrenciye burs veriyor. Yani toplamda ilçemizde 49 öğrencimiz bizden burs alıyor. Yaz okulu ile ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerimizi yaz okulunda hem eğlendirip hem eğitiyoruz. Fotoğrafçılık, ahşap boyama, resim, ritim ve bilgisayar kursları veriyoruz. Eğitim ve sanatsal anlamda öğrencilerimizi destekliyoruz” dedi. HASAN DEMİR