19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mayıs 2017, Cumartesi 09:08

ÇYDD CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ

Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’nin yeni yönetimi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, dün akşam Cemevi'ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dedi.

Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’nin yeni yönetimi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, dün akşam Cemevi'ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dedi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇYDD üyelerini karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Türkoğlu, yönetim adına hayırlı olsun temennilerini kabul etti. Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’nin yeni yönetimi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetimi arasında gerçekleşen görüşme, iyi niyet temennileri ve karşılıklı fikir alışverişi ile geçti.

TÜRKOĞLU GÖNÜLLERİN EĞİTİMCİSİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı İhsan Ergin, Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi’ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dediklerini belirtti. Ergin, “Torbalı Aşık Mahsuni Şerif Cemevi, ilçemiz için çok önemli bir yer ve önemli bir mabettir. Cemevi'nin yeni yönetim üyelerine başarı diliyoruz. Yönetim kurulu başkanı seçilen Hasan Türkoğlu’na da başarı diliyoruz. Kendisi ilçemizin en sevilen eğitimcilerinden biri olarak gönüllerde taht kurmuş bir isimdir” dedi. HASAN DEMİR