26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Nisan 2017, Pazartesi 08:37

ÇYDD BÖLGE TOPLANTISI YAPTI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir bölge toplantısı gerçekleşti. Bu yıl gerçekleştirilen bölge toplantısına ÇYDD Torbalı Şubesi ev sahipliği yaptı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir bölge toplantısı gerçekleşti. Bu yıl gerçekleştirilen bölge toplantısına ÇYDD Torbalı Şubesi ev sahipliği yaptı. Dokuz şubenin katılımıyla gerçekleşen toplantı iki gün boyunca sürdü. Toplantıya Seferihisar, Selçuk, Ödemiş, Güzelbahçe, Urla, İzmir, Salihli, Çeşme ve Torbalı şubeleri katıldı. Şube yöneticileri ile gençlik ve çocuk birimlerinin katıldığı toplantıda sunumlar gerçekleştirildi, değerlendirmeler yapıldı.

GELECEK DÖNEM ÇALIŞMALARI PLANLANDI

Dokuz şubenin katılımıyla gerçekleşen Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği toplantısında şubeler çalışmalarını anlatan sunumlar hazırladı. Daha sonra gelecek dönem çalışmalarını hazırlayan dernek yöneticileri bir birleri ile fikir alışverişinde bulundu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İlçe Başkanı İhsan Ergin’in de katıldığı çalışma ve toplantıların dernek adına oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Ergin, “Böylesine bir toplantıda ev sahibi olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. İki gün boyunca önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni binamızda böylelikle ilk kapsamlı toplantımızı da yapmış olduk. 70 kadar gönüllümüzle bir arada olup hedeflerimizi ve planlarımızı belirledik. Bölgesel toplantılarımız yılda iki defa gerçekleşiyor. Bu dönem de biz ev sahibi olduk. Eksiksiz geçen çalışmalardan dolayı dernek yönetimimizi kutluyorum" dedi. HASAN DEMİR