26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Nisan 2017, Pazartesi 11:10

ÇYDD BAYRAMI ZİRVEDE KUTLADI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bu yıl yirmincisini düzenlediği ulusal egemenlik tırmanışını gerçekleştirdi. Her yıl 23 Nisan’da Selçuk Keçi Kalesi’ne tırmanış gerçekleştiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Şubesi, bu yılda aynı tırmanışı gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı zirvede kutladı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bu yıl yirmincisini düzenlediği ulusal egemenlik tırmanışını gerçekleştirdi. Her yıl 23 Nisan’da Selçuk Keçi Kalesi’ne tırmanış gerçekleştiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Şubesi, bu yılda aynı tırmanışı gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı zirvede kutladı. Keçi Kalesi’nin burçlarına çıkan ÇYDD üyeleri, 23 Nisan’ı buradan selamladı. Saat 09.00’da Torbalı’dan hareket ederek Selçuk’a giden dernek üyeleri, saat 10.00’da zorlu tırmanışa başladı. Zirvede yapılan saygı duruşunun ardından gelenek olduğu üzere sucuk ekmek yenerek yorgunluk atıldı.

23 NİSAN’IN GURURNU YAŞIYORUZ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Başkanı İhsan Ergin, yaptığı açıklamada, “23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açıldığı, ulusal egemenliğimizin başladığı kutlu bir gündür. Aynı zamanda 23 Nisan, Ulu Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramıdır. Bu kutlu günü birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Geleneksel ulusal egemenlik tırmanışımızı gerçekleştirerek Keçi Kalesi’ne tırmandık. Buradan, tüm Türkiye’nin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” dedi. HASAN DEMİR