26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Haziran 2017, Çarşamba 08:39

ÇOCUKLARIMI VE EŞİMİ GERİ İSTİYORUM

12 gün önce eşi ve üç çocuğu ortadan kaybolan Mustafa Sefer, ailesine ulaşabilmek için her kapıyı çalıyor. Araştırmaları sonucunda eşinin üç çocuğu ile birlikte kadın sığınma evine sığındığını öğrendiğini ifade eden Mustafa Sefer, eşine karşı hiç şiddet uygulamadığını, eşi Ceylan Sefer’in psikolojisinin bozuk olduğunu ve bu nedenle evi terk ettiğini söyledi.

12 gün önce eşi ve üç çocuğu ortadan kaybolan Mustafa Sefer, ailesine ulaşabilmek için her kapıyı çalıyor. Araştırmaları sonucunda eşinin üç çocuğu ile birlikte kadın sığınma evine sığındığını öğrendiğini ifade eden Mustafa Sefer, eşine karşı hiç şiddet uygulamadığını, eşi Ceylan Sefer’in psikolojisinin bozuk olduğunu ve bu nedenle evi terk ettiğini söyledi. Eşine ve çocuklarına kavuşabilmek için 12 gündür çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden Sefer, yetkililerden yardım istedi.

ELİMİ BİLE SÜRMEDİM

Ben çocuklarımı çok seven bir baba, eşimi çok seven bir kocayım. Bugüne kadar hiç birine şiddet uygulamadım. Fakat eşimin psikolojisi bozuk. Son zamanlarda psikolojisi iyice bozuldu. Yaklaşık iki hafta önce bir konudan dolayı tartıştık, ama hiçbir şiddet eğilimim olmadı. Ertesi gün sabah eşim, üç küçük çocuğumla birlikte evi terk etmiş. Evde bulamayınca deliye döndüm. Araştırmalarım sonucunda kadın sığınma evinde olduğunu öğrendim. Eşim psikolojisi bozuk olduğu için böyle davranıyor. Ben eşime elimi bile sürmedim. Eşimi de çocuklarımı da çok seviyorum” dedi.

EŞİMİN PSİKOLOJİSİ BOZUK

 Ailesi için endişeli olduğunu ifade eden Sefer, “ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde bir görevli bana eşin bizde ve güvende dedi, fakat daha fazla bilgi vermedi. Aileme tüm ulaşma çabalarım sonuçsuz kaldı. Daha sonra tekrar gittiğimde ise eşin bizden hizmet almıyor dediler. Eğer oradan hizmet almıyorsa sokağa atılmış demektir. Hiç okul okumamış cahil ve psikolojisi bozuk bir kadın üç çocuğu ile nereye gider, parasız ne yapar?” şeklinde konuştu.

MÜGE ANLI’YA ÇIKACAK

Ailesine kavuşmak için her yere başvuracağını ifade eden Sefer, “Eğer benim eşime şiddet uygulayacağımı düşünüyorlarsa elime kelepçe takıp, polis nezaretinde görüştürsünler. Benim hiçbir sucuk yokken çocuklarımdan ayrı bırakıldım. Eşim boşamak istese bile bu benim çocuklarımı görmeme engel olmamalı. Şuanda savcılık kararı ile çocuklarımı görebilmek için uğraşıyorum. Oradan da sonuç alamazsam Müge Anlı’ya çıkacağım” dedi. HASAN DEMİR