2 Mayıs 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Nisan 2017, Cumartesi 08:29

ÇOCUKLARDAN KAYMAKAM ZİYARETİ

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle üç öğrenciyi makamında kabul etti. Kazımpaşa İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi olan üç çocuk, sınıf öğretmenleri ve okul müdürü ile birlikte Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’yu makamında ziyaret etti.

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle üç öğrenciyi makamında kabul etti. Kazımpaşa İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi olan üç çocuk, sınıf öğretmenleri ve okul müdürü ile birlikte Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Otçu’nun makam odası, öğrenciler tarafından Türk Bayrağı ve balonlar ile süslendi. Kaymakam Otçu’ya yapılan ziyarette Esila Karaman, Efe Yıldız ve Feryal Naz Zeral isimli öğrenciler ile sınıf öğretmeni Gülten Erten ile Okul Müdürü Ümit Uzun yer aldı.

KAYMAKAM OTÇU 23 NİSAN’I KUTLADI

Kazımpaşa İlkokulu öğrencileri tarafından Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya çiçek takdim edildi. Çiçeği kabul eden Kaymakam Otçu, öğrencileri öperek teşekkür etti. Bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olacağına dikkat çeken Kaymakam Otçu, Atatürk’ün geleceği çocuklara armağan ettiğini hatırlattı. Öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu soran Kaymakam Otçu, çalışkan ve başarılı olduklarını öğrendiği öğrencileri tebrik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinen Kaymakam Otçu, tüm Torbalılı çocukların bayramını kutladı. HASAN DEMİR