19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Mayıs 2017, Cuma 09:02

ÇOCUK PARKI TEHLİKE SAÇIYOR

Fevzi çakmak mahallesinden yoğun hizmet tepkisi geliyor. Gazetemize ulaşan vatandaşlar mağduriyetlerini ifade ettiler.

Fevzi çakmak mahallesinden yoğun hizmet tepkisi geliyor. Gazetemize ulaşan vatandaşlar mağduriyetlerini ifade ettiler. Gazetemize Whatsapp ihbar hattı aracılığıyla ulaşan mahalle sakinleri mağduriyetlerini iletecek makam bulamadıklarını hizmet konusunda adeta unutulduklarını ifade ettiler.

ÇOCUK PARKI BAKIMSIZ

Fevzi çakmak mahallesi sakinleri özellikle mahalledeki 51.sokak ile ilgili yoğun şikayet belirttiler. Sokakta bulunan çocuk oyun parkının çok bakımsız olduğunu ayrıca parka konulan bankların kırık dökük ve kullanılamaz durumda olduğunu bazı bankların yerine sabitlenmemiş olduğunu ifade ettiler.

PARK ÖNÜNDEKİ YOL TEHLİKE SAÇIYOR

Gazetemizin Whatsapp ihbar hattına ulaşan mahalle sakinleri çocuk parkı önündeki yolunda tehlikeli olduğunu söylediler. Araçların bu park önünden çok hızlı geçtiğini ve çocukların emniyetinin risk altında olduğunu vurguladılar. Mahalle sakinleri bu tehlikenin giderilmesi için yola kasis konulması veya çocuk parkı çevresine tel çekilmesi gerektiğini söyleyerek Torbalı Belediyesinin vakit geçirmeden konuya el atmasını talep ettiler.

BİZİM TORBALI WHATSAPP HABER İHBAR HATTI : 05307320082