20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Mayıs 2017, Pazartesi 18:52

ÇİĞLİ'DE JAGUAR ÇALDILAR TORBALI'YI GEÇEMEDİLER

Çiğli'den çalınan Jaguar marka otomobil, Torbalı'da yakalandı. Plakası olmayan aracı durduran Torbalı polisi, aracı Çiğli'ye araç ile yakalanan şüpheliyi savcılığa sevk etti.

Torbalı’da bugün akşam saatlerinde çalıntı bir araç yakalandı. Torbalı polisinin şüphelenmesi üzerine durdurduğu otomobil çalıntı çıkınca, aracı kullanan kişi kıskıvrak yakalandı. Çiğli’ye kayıtlı olduğu anlaşılan çalıntı araç, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. Çalıntı araç içinde yakalanan şahıs ise mahkemeye sevk edildi.

POLİSİN DİKKATİ BİR OLAYI DAHA AYDINLATTI

İzmir – Aydın Karayolu’nda seyir halinde olan Jaguar marka eski bir otomobilin üzerinde plaka olmadığını gören Torbalı polisi, aracı Kamalpaşa Kavşağı’nda durdurdu. Aracı kullanan şahıs, polisten kaçamayacağını anlayınca teslim olan şahıs, gözaltına alındı. Yapılan incelemede üzerinde plakası olmayan otomobilin ruhsat bilgileri tespit edilerek çalıntı olduğu bilgisine ulaşıldı. Çiğli’den çalınan araç, çiğli emniyetine gönderilirken çalıntı aracı kullanan kişi savcılığa sevk edildi. Torbalı polisinin dikkati bir çalıntı aracı daha yakalattı. HASAN DEMİR