24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Mart 2017, Pazartesi 08:40

CHP'NİN GENÇLERİ '' HAYIR '' İÇİN SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, referandum çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçemiz, CHP Kadın Kolları Örgütü'nün çalışmalarına sıkça şahit oluyordu. Bu kez sahaya gençlik kolları indi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, referandum çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçemiz, CHP Kadın Kolları Örgütü'nün çalışmalarına sıkça şahit oluyordu. Bu kez sahaya gençlik kolları indi. CHP'li gençler, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Takak önderliğinde Ayrancılar Pazarı'nda çalışma gerçekleştirdi. Pazara stant kuran CHP'li gençler, halkı anayasa değişikliği maddeleri konusunda bilgilendirdi. Bir grup stantta beklerken, bir grup ise pazardaki vatandaşlara ve esnafa broşür dağıttı. Vatandaşlardan referandum da hayır oyu kullanmaları istendi.

MADDELER TEK TEK AÇIKLANDI 

Ayrancılar Pazarı'nda çalışma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, anayasa değişikliği konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Değiştirilmek istenen maddeler, vatandaşlara tek okunarak getireceği değişiklik anlatıldı. Maddelerden hiç birinde ülkeyi güçlendirecek yada demokrasiyi arttıracak bir madde olmadığının altını çizen CHP'li gençler, tüm maddelerin tek adam rejimini getirmek için hazırlandığını savundu. Vatandaşlardan, maddeleri iyi anlamalarını isteyen CHP'li gençler, hayırın hayırlı sonuç olduğunu söyledi. HASAN DEMİR