25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Şubat 2017, Çarşamba 14:03

CHP’Lİ KADINLARIN ÖRGÜ KAMPANYASI BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları tarafından çocukları soğuktan korumak için başlatılan proje meyvelerini veriyor.

Torbalı CHP Kadın Kolları üyeleri, kendi elleri ile kazak, yelek ceket gibi ürünler örüp ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtmak için kampanya başlatmıştı. Daha önce Saipler, Bozköy, Dağkızılca, Ormanköy ve Dağtekke’yi ziyaret ederek çocuklara el örgüsü kıyafetleri hediye eden CHP’li kadınlar, dün de Karakızlar, Düverlik ve Çamlıca’yı ziyaret etti. CHP’li kadınların ziyaretleri, köy sakinlerini mutlu etti. Hazırlanan giyisiler, tespit edilen çocuklara hediye edildi. Vatandaşlar ile Cumhuriyet Kadınları arasında samimi diyaloglar yaşandı. Soğuk havada dağıtılan hediyeler çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN

Karakızlar, Düverlik ve Çamlıca’ya yaptıkları ziyaretleri sosyal medya üzerinden duyuran CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel, topluma faydalı projeler gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bir toplumun mutlu olabilmesi için önce çocukların mutlu olması gerektiğini ifade eden Şengüzel, çocukları soğuktan korumak için başlattıkları projenin ilçedeki tüm yoksul çocuklara ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Köy ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Şengüzel, projeye destek veren tüm partili kadınlara da emeklerinden dolayı teşekkür etti.

GENİŞ KATILIM OLDU

Soğuk havalarda çocukların üşümemesi için böyle bir kampanyayı başlattıklarını dile getiren CHP Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel “Torbalı’nın dağ köylerinde yaşayan bazı çocuklar ailesinin maddi durumu yerinde olmadığı için soğuk havalarda zor şartlar altında eğitim görüyor. Soğukta giyecek kazağı, beresi, atkısı olmayan çocuklarımız var. Bu çocuklara sahip çıkmak adına bir kampanya başlattık. Burada hazırladığımız kazak ve berelerin maddi olarak çok büyük bir maliyeti yok. El emeği ile hazırlanan bu giyeceklerin manevi değeri çok fazla. Eline şiş ve örgü ipini alan bayanlarımız ellerinden geldiğinde bir şeyler yapmaya çalıştılar. Tabi bu yardımlarda sadece örgü ürünler yoktu. Çocukların ihtiyaçlarının neler olabileceğini düşünüp bu paketlere yerleştirdik. Soğuk havalarda bu yardımlar çocuklara ilaç gibi geldi” dedi.