19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

27 Nisan 2017, Perşembe 14:01

CHP'Lİ KADINLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonu, bugün saat 10.00'da Fuar Evlendirme Dairesi yanı çim alanında yapıldı. İzmir ilçelerinin Kadın Kollarının katıldığı etkinlikte CHP Torbalı Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel ve Kadın kolları üyesi kadınlarda hazır bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonu, bugün saat 10.00'da Fuar Evlendirme Dairesi yanı çim alanında yapıldı. İzmir ilçelerinin Kadın Kollarının katıldığı etkinlikte CHP Torbalı Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel ve Kadın kolları üyesi kadınlarda hazır bulundu.Etkinlikte CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurşen Bağcı konuşma yaptı. İlk olarak, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurşen Bağcı: Referandum çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm kadın kollarına teşekkür etti. Bağcı: “iyi ki varsınız, emeği geçen cumhuriyetçi ve emekçi kadınlara teşekkür ederim” dedi. CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse’den gelen mesajı okudu. Devamında ise Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş konuşmasını yaptı. Pekdaş: Kadın kollarıyla birlikte yaptıkları referandum çalışmalarına ve kadınların bu dönemde ki sorumluluklarına vurgu yaptı. “Biz bir birimize iyi geliyoruz, biz birlikteyken yapamayacağımız şey yoktur” dedi. Ardından CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven konuşmasını yaptı.

GÜVEN, KADINLARIN SİYASETTEKİ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Güven: “Değerli yol arkadaşlarım, kadınların siyasetteki yeri daha etkin daha güçlü ve daha aktif olmak zorunda. Kadınların etkin olduğu alanlarda, başarı seviyesi daha yüksek. İzmir’de 68.8 oranını aldıysak bunun sebebi kadınlarımızın çalışmalarıdır.  Asuman Ali Güven, referandum sonuçlarında “evet” çıkmış olsa da asıl sonucun “hayır”ın olduğunu ve sonuçların üzerinde hile var dedi. Güven, “Resmi sonuç evet olsa da asıl sonucun hayır olduğunu ve ilk seçimde bu sonucun gerçeğini alınlarının ortasına çakacağız, onları alaşağı edeceğiz, hukuku yeniden düzenleyeceğiz, demokrasiyi geri getireceğiz, teröre son vereceğiz, işsizliğe ve ekonomiye can getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

BÜTÜN BÜYÜK İLLER HAYIR DEDİ

Güven, İzmir seçim çalışmalarında tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Sandıklarına sahip çıkmıştır. Moraliniz yüksek olsun lütfen gülümseyin kazanan gibi davranın. Bütün büyük iller “hayır” demiştir arkadaşlar. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ardından 2019 gözüken seçimlerin daha erken yapılabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini ve şimdiden çalışmalara başlamalarını söyledi.