20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Eylül 2017, Çarşamba 15:53

CHP TORBALI'DA DEMOKRASİ İÇİN SANDIĞA GİTTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, mahalle delege seçimlerine başladı. İlk olarak dün Ertuğrul Mahallesi ve Tepeköy Mahallesi’nin delegeleri belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü, mahalle delege seçimlerine başladı. İlk olarak dün Ertuğrul Mahallesi ve Tepeköy Mahallesi’nin delegeleri belirlendi. Delege seçimlerine tek liste ile gidildi. Partili üyelerin oy kullandığı seçimde hem kongre delegeleri hem de ön seçim delegeleri belirlendi. Tepeköy Mahallesi’nden 16 kongre delegesi ve 31 ön seçim delegesi belirlenirken, Ertuğrul Mahallesi’nden ise 44 Kongre delegesi ve 86 ön seçim delegesi belirlendi. Delege seçimleri bugün, Cumhuriyet Mahallesi ile devam edecek.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Delege seçimlerinin ilk gününde sandığa katılım yüksek oldu. İsmi CHP’den Torbalı Belediye Başkan Adaylığı için geçen Övünç Demir’de oy kullanmak için seçimlerin düzenlendiği salona geldi. Övünç Demir, kendisi gibi parti üyesi olan anne ve babası ile birlikte Ertuğrul Mahallesi delegelerini seçmek için oy kullandı. Oy kullanma işleminin başlangıcından oy sayma işlemi tamamlanana kadar salonda kalan Demir, kendisine yoğun ilgi gösteren partililerle uzun uzun sohbet etti. CHP üyeleri ile kucaklaşan Demir, delege seçiminin hayırlı olması temennisinde bulundu. HASAN DEMİR