19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Şubat 2017, Salı 12:58

CHP KAYBEDİLEN 8 İLÇEDE REFERANDUM İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA YAPACAK

Geçtiğimiz Pazar günü Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nde referandum startı verildi. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, süreç hazırlığında izlenecek yol haritasının detaylarını netleştirdi. Bu yol haritasına göre içlerinde Torbalı’nın da olduğu son yapılan yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe için özel bir çalışma yürütülecek

Geçtiğimiz Pazar günü Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nde referandum startı verildi. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, süreç hazırlığında izlenecek yol haritasının detaylarını netleştirdi. Bu yol haritasına göre içlerinde Torbalı’nın da olduğu son yapılan yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe için özel bir çalışma yürütülecek.

KAYBEDİLEN İLÇELER VE KIRSAL

İl yönetimi, daha önce yerel seçimlerde kaybedilen içlerinde Torbalı’nın da olduğu 8 ilçeye yönelik özel çalışmaya paralel olarak, kırsal bölgelerde 2014 seçimlerinde kapanan il genel meclisinin eski üyelerine görev vererek aktif bir çalışma yürütmeyi planlıyor. İl Başkanı ve ekibi daha çok kırsal bölgelerde çalışma yapacak. Geçmiş yıllarda sandığa gitmeyen seçmenler de tespit edilerek sandığa gitmeleri için ikna edilmeye çalışılacak.

DEMOKRASİ OFİSLERİ KURULACAK

Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da önerdiği gibi ilçelerde 'Demokrasi evleri' kurulacak. İl başkanlığı binasının yakınında bir yerde kurulması planlanan evlerin diğer ofislerle de koordinasyonu buradan sağlanacak. Demokrasi evlerine STK'larda görev alan isimler yerleştirilecek.

KADIN VE GENÇLER BROŞÜR GÖREVİ

Kadın ve gençlik kolları tarafından da vatandaşa Genel Merkez’den gelecek olan broşürleri dağıtma görevi verildi. İl başkanlığı kentin çeşitli noktalarına kampanya giydirmeleri yapacak.