24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Politika

23 Şubat 2017, Perşembe 15:52

CHP KADIN KOLLARI ÇARŞI PAZAR '' HAYIR '' İÇİN GEZİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları , referandum çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Referandumda halk oylamasına sunulacak yeni anayasa değişikliği konusunda vatandaşları bilgilendiren CHP'li kadınlar, hayır kampanyasını etkili bir şekilde sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları , referandum çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Referandumda halk oylamasına sunulacak yeni anayasa değişikliği konusunda vatandaşları bilgilendiren CHP'li kadınlar, hayır kampanyasını etkili bir şekilde sürdürüyor. Yaşamın her alanında aktif bir çalışma yürüten Fetiye Şengüzel ve ekibi, ilçedeki pazar yeri çalışmalarına ağırlık verdi. İlçede kurulan tüm pazarları gezen CHP’li kadınlar, hem esnafı hem de vatandaşları referandum konusunda bilgilendirerek, maddeleri açıklayan broşürler dağıtıyor.

MADDELER TEK TEK AÇIKLANIYOR

Pazar yerleri, kafeler, parklar ve diğer tüm sosyal yaşam alanlarında vatandaşlara ulaşarak referandum için hayır kampanyası yürüten CHP’li kadınlar, ev ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Referandumun siyasi parti seçimi olmadığını vatandaşlara anlatan Şengüzel ve ekibi, Türkiye’nin bağımsız, demokratik ve laik düzeni için herkesten hayır oyu kullanmalarını istiyor. Ulaşılan her vatandaşa, anayasanın değiştirilmek istenen maddeleri tek tek okunuyor ve yeni anayasanın getireceği zararlar anlatılıyor. HASAN DEMİR