18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Temmuz 2017, Cumartesi 09:21

ÇAYBAŞI’NDA YANAN O ÇÖPLÜK TEMİZLENDİ

Çaybaşı Mahallesi'nin Fetrek Çayı sınırında duyarsız Kişiler tarafından atılan çöpler, iki gün önce alev alarak yanmıştı. Yangının bölgedeki evleri tehdit ettiğini ve vatandaşların can güvenliği için belediyenin o çöpleri Gazetemiz aracılığı ile gündeme getirmiştik.

Çaybaşı Mahallesi'nin Fetrek Çayı sınırında duyarsız Kişiler tarafından atılan çöpler, iki gün önce alev alarak yanmıştı. Yangının bölgedeki evleri tehdit ettiğini ve vatandaşların can güvenliği için belediyenin o çöpleri Gazetemiz aracılığı ile gündeme getirmiştik. Haberimizin ardından jet hızıyla olay yerine giren Torbalı Belediyesi ekipleri, çöpleri temizledi. Söz konusu yerden kamyonlar dolusu çöp çıktı.

BURADA UYUŞTURUCU KULLANIYORLAR

 Daha önceki haberimizde gazetemize konuşarak belediyeye seslenen Orhan Bellik isimli vatandaş bu kez yetkililere teşekkür etti. Ancak bulundukları yerin uyuşturucu kullanmak için kullanıldığını ifade eden Bellik "Belediyemiz keşke o yangın olmadan bu hizmeti gerçekleştirseydi. Ancak yine de teşekkür ederiz. Fakat başka bir tehlike daha var. Buraya yalnızca çöp atmaya değil, bazen uyuşturucu kullanmaya da geliyorlar. Lütfen önlem alınsın” dedi. HASAN DEMİR