28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Aralık 2017, Cumartesi 09:13

ÇATI AKIYOR ÇATI

Dünyanın coğrafik çatısı kutuplar ise,siyasi ve ekonomik yaptırımlar çatısı ABD Emperyalizmi değil mi?Gözü doymak bilmez vahşi Kapitalizm Dünya'da istediği gibi at oynatmakta. Değerli okurlarım görüyorsunuz ve duyuyorsunuz, Zarraf davasında sene sene ay ay gün günü bırakın hatta saat saat ve dakika dakika izleme ve takip etme ve kayıt altına alma başarısını sağlamışlar. Bunları yaparken ya gerçekten Hukuk kuralları üstünlüğüne dayanarak, ya da siyasi ve ekonomik çıkarlarının devam etmesi için yapıyorlar. Her İki nedenden hangisi olursa olsun sonuçta her şey onların isteklerini yerine getirmesine yarıyor.

Gelelim bizim Vatandaşın tepkisine. Vatandaş dedim ise zorunluluk nedeni ile Zafer Çağlayan beyi kastettim. İlahi dilsiz şeytan mısın be mübarek .Hakkın da o kadar yolsuzluk suçlamasından sokaklardan geçilmez iken, hala nasıl sessiz kalabiliyorsun .Aynı vatan kimliğini seninle birlikte kullanmaktan sıkılıyorum. Sakal bırakıp, Kuran'dan bir ayet paylaşınca aklanmış olmuyorsun biline.

Kudüs Başkent ilan edildi. Edilir tabii ki de ,durun daha neler neler olacak. Ancak Filistin'lilerin bir kısmı onurlu insanlardır. Emperyalizme boyun eğmez Vatanına sahip çıkar. Emperyalistlerle işbirliği yapmaz, ölürler ama vatanını terketmezler. Her yerde olduğu gibi oralarda da olan yine gariban halk evlatlarına olacak . İki örneği şunun için yazdım.Çatı akıyor dedim ya, emperyalist çatı akıyor, bu taraflar ise akan çatının altına çanak koymakla meşgul. Evin içine yağmur suyu akmasın diye.

Emperyalizm'in vahşiliği devam ettiği sürece bu taraflarda ki işbirlikçileri yani vatan hainleri olduğu sürece bu eziyetler devam edecektir. Haktan, hukuktan, insan haklarından, emekten, sevdadan ,eşitlikten, İnsanca paylaşımdan uzak yönetimler ve destekçileri olduğu sürece OrtaDoğu coğrafyasın da onların zulmü de devam edecektir. İslam Coğrafyasından bir şey çıkmaz, biz kendimize sahip çıkabilecek miyiz?

ÇATINI AKAN YERLERİNE ÇANAK KOYMAYA DEVAM MI,  KENDİ ÇATIMIZI SAĞLAMLAŞTIRMAK MI?