20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Mart 2017, Cumartesi 15:44

BÜYÜK UTANÇ SIR OLDU

Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in intiharındaki sır perdesi Kaybolan Çiçekler' de aralanmaya devam ediyor. Kadriye'nin öldürülüp, Mehmet Liv'in mezarına gömüldüğü iddiaları mezarın açılma ihtimalini gündeme getirirken flaş gelişmelerde yaşanmaya devam ediyor.

Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in intiharındaki sır perdesi Kaybolan Çiçekler' de aralanmaya devam ediyor.Kadriye'nin öldürülüp, Mehmet Liv'in mezarına gömüldüğü iddiaları mezarın açılma ihtimalini gündeme getirirken flaş  gelişmelerde yaşanmaya devam ediyor. Jandarma, Liv'in oğlu Serkan Liv, bacanağı Mesut Mucu ile mezarcılar Ramazan ve Tevfik'i bilgi amaçlı ifadeleri alınmak üzere savcılığa çağrıldı.

2 AYLIK HAMİLE 

15 Ağustos 2016 tarihinde ortadan bir sır gibi kaybolan Kadriye G'nin annesi Necla G.ve babası Ercan G'canlı yayında kızlarının bulunması için gözyaşı döktü. Anne Necla G'nin canlı yayında verdiği bilgiler doğrultusunda Kadriye'nin hamile olduğu iddiaları güçlendi. Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir izleyici Kadriye'nin ilk kez hamile kalmadığını daha öncede Bakkal Mehmet'ten bir çocuk aldırdığını ailenin bu durumdan haberdar olduğunu söyledi.

MEZAR AÇILSIN

Kadriye'nin ortadan sır gibi kaybolup 5 yıldır ilişkisi olduğu iddia edilen bakkal Mehmet Liv'in de intihar etmesi üzerine Liv'in mezarı üzerine gömüldüğü söylentileri Furunlu köyünde konuşulmaya başlanmasıyla Serkan Liv, Bayındır Cumhuriyet Başsavcılığı'na mezarın açılması için başvuruda bulundu.

BEYAZ ARABA SIRRI

Dün gelen bir telefonla dikkatler Kadriye'nin annesi Necla'nın üzerine çevrildi. Kadriye'nin olay günü 09 plakalı beyaz renkli bir araca bindiği söylendi. 9 yaşındaki kardeşi İbrahim G. bunu doğrulayınca savcılık bu sefer Kadriye'nin ailesi üzerinde yoğunlaştı. Dün iki kardeşin bilgi amaçlı ifadesine başvurulurken 9 yaşındaki İbrahim G. arabayı 'berber' Ozan'ın sürdüğü iddiası üzerine savcılık berber Ozan'ı da ifadeye çağrıldı.

2 ŞUBAT NOTU

Dün canlı yayında anne Necla G.'in evde temizlik yaparken tesadüf eseri Kadriye'nin yatağının altında 2 Şubat yazılı bir not bulduğunu söylemesi kafaları iyice karıştırdı.2 Şubat notu Kadriye'nin hamile olduğu iddialarını güçlendirirken bu notun karnında ki çocuğunun doğum tarihi olabileceği üzerinde duruldu.