19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Haziran 2017, Perşembe 13:56

BUNLAR İNSAN OLAMAZ DEDİRTEN ZULÜM!

Bir yavru kedi, boğazı kesilerek çöpe atılmış halde bulundu. Hayvanseverler, bu vahşeti gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi

Bir yavru kedi, boğazı kesilerek çöpe atılmış halde bulundu. Hayvanseverler, bu vahşeti gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi. Ailesiyle birlikte yaşayan hayvansever Kahraman Karakoç, sokak kedilerine de bakmasıyla biliniyor. Kedilerin yiyecek ve bakımını ailesiyle birlikte gönüllü olarak üstlenen Karakoç, bakımını üstlendiği yavru kedilerden birinin eksik olduğunu görünce arama başlattı. Karakoç, arama çalışmaları sırasında karşılaştığı manzara ile şoke oldu.

BOĞAZINI KESİP ATTILAR

Selçuk’ta meydana gelen olayda yavru kedinin boğazı kesilerek çöp konteynerine atıldığını gören Karakoç, yetkililere çağrı yaparak, "Her zaman olduğu gibi akşam saatlerinde kedilerimizin yemeklerini verdik fakat yaklaşık üç ay önce doğan minik kedimizi aralarında göremedik. Hep birlikte mahalle aralarında kedimizi aramaya başladık. Sonra çöp konteynerleri içerisinde aramaya başladık ve o korkunç manzara ile karşılaştık. Minik kedi boğazı kesilerek çöp konteynerine atılmıştı. Bu insanlık dışı bir olayı yapan her kimse mutlaka bulunmasını istiyoruz. Yetkililerin bu konuda harekete geçmesini istiyoruz" diye konuştu.