25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Haziran 2017, Cumartesi 09:10

BULVARDA ZİNCİRLEME KAZA

Dün gece Sadık İleri Bulvarı’nda dehşet bir kaza yaşandı. Sadık İleri Bulvarı’nda seyir halinde olan üç otomobil zincirleme kaza ile birbirlerine çarptı.

Dün gece Sadık İleri Bulvarı’nda dehşet bir kaza yaşandı. Sadık İleri Bulvarı’nda seyir halinde olan üç otomobil zincirleme kaza ile birbirlerine çarptı. Bisiklet süren küçük bir çocuk ise zincirleme kazanın arasında kalınca ölümle burun buruna geldi. Üç otomobilin zincirleme çarpışmasına neden olan genç sürücünün ehliyeti olmadığı iddia edildi. Yaşanan kaza sonrasında olay yerine 3 ambulans ve 1 AKS aracı sevk edildi. Kazazedelerin kazayı hafif sıyrıklarla atlatması herkesi sevindirdi.

YOL VERMEYİNCE KAZA YAPTILAR

Görgü tanıklarının iddialarına göre kaza, iki otomobilin aynı anda dönüş yapmak istemesi sonucu oldu. Birbirine yol vermeyen araçlar kaza yaptı. Bulvardan sağa dönmek isteyen 09 ZF 702 plakalı otomobil karşı istikametten gelip aynı yere dönmek isteyen 35 THK 24 plakalı otomobile çarptı. Bu otomobilde o sırada bulvarın kenarından geçen bir bisikletli çocuk ile park halindeki bir araca çarptı. Kazaya karışan araçlarda ciddi maddi zararlar oluşurken, bisikletli çocuk hemen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Büyük kaosun yaşandığı kazada can kaybının olmaması ise tek sevindirici şey oldu. HASAN DEMİR