29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

15 Eylül 2017, Cuma 08:44

BUCALI BEŞİKTAŞLILAR TORBALI'YA MİSAFİR OLDU

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği, önceki gün akşam Buca Beşiktaşlılar Derneği üyelerini ağırladı. Torbalılı Beşiktaşlılar ile Bucalı Beşiktaşlılar, birlikte Porto - Beşiktaş maçını izledi.

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği, önceki gün akşam Buca Beşiktaşlılar Derneği üyelerini ağırladı. Torbalılı Beşiktaşlılar ile Bucalı Beşiktaşlılar, birlikte Porto - Beşiktaş maçını izledi. İki kardeş dernek üyelerinin bir araya gelerek maçı izlemesi Beşiktaş'a uğurlu geldi. Beşiktaş, zorlu şampiyonlar ligi mücadelesinde rakibi Porto'yu Portekiz'de yendi. Müsabakayı 3 - 1 kazanan Beşiktaş, deplasmandan 3 puanla döndü. Galibiyet sonrası Torbalılı ve Bucalı Beşiktaşlılar büyük sevinç yaşadı. Maç sonrasında iki dernek üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

DİĞER DERNEKLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Birlikte izlenilen maç sonrasında açıklama yapan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yakup Akar, misafir oldukları için Buca Beşiktaşlılar Derneği'ne teşekkür etti. Akar, "İki dernek üyeleri olarak bir araya geldik. Bucalı kardeşlerimizle bir araya gelmemiz takımımıza uğurlu geldi. Taraftarların birlik ve beraberlik içinde olması çok güzel. Bundan sonra da çeşitli dernekleri Torbalı'da misafir etmeye devam edeceğiz" dedi. HASAN DEMİR