18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Mayıs 2017, Salı 11:47

BU YOLLAR TORBALI’YA YETMİYOR

Nüfusu 180 bine dayanan Torbalı birçok sorunla boğuştuğu gibi trafik sorunuyla da boğuşuyor. Özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş dönüşü saatlerinde trafik yoğunluğu üst noktaya çıkıyor.

Nüfusu 180 bine dayanan Torbalı birçok sorunla boğuştuğu gibi trafik sorunuyla da boğuşuyor. Özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş dönüşü saatlerinde trafik yoğunluğu üst noktaya çıkıyor. Trafiğin en fazla yoğunlaştığı noktalar Ertuğrul Kavşağı, Kazım Dirik Caddesi ve Mithat Paşa Caddesi öğrenci servislerinin de yoğun olduğu akşam ve sabah saatlerinde arapsaçına dönüyor.

TRAFİK IŞIĞI OLMAMASI SORUNU BÜYÜTÜYOR

Trafik yoğunluğunun her geçen arttığı Torbalı’da vatandaşlar bu duruma isyan ediyorlar. Özellikle İzban’ın Torbalı’yı ikiye bölmesinin ardından İzban hattı üstüne yapılan viyadüklerin yetersiz kalması trafik yoğunluğunu daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Vatandaşlar özellikle sabah ve akşam saatlerinde ambulans ve itfaiye gibi acil hizmetlerin bile trafik sıkışıklığına takılmasına tepki gösteriyorlar. Trafik yoğunluğunun en fazla arttığı Ertuğrul kavşağı gibi noktalara trafik ışığı konulmamasının trafik keşmekeşini daha da artırdığını ifade eden vatandaşlar yetkililerin acilen duruma el koymasını talep ediyorlar.