25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

15 Mayıs 2017, Pazartesi 08:22

BU KEZ OYNAMADAN KAZANDI

2. Amatör Lig 9. Gruptaki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, haftayı yine üç puanla kapatarak lider kalmayı başardı.

2. Amatör Lig 9. Gruptaki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, haftayı yine üç puanla kapatarak lider kalmayı başardı. Ancak Ayrancılar ekibi, üç puanı bu kez ter dökmeden kazandı. Rakip Gökçen Belediyespor futbolcu yetersizliği nedeniyle sahaya çıkamadı. Rakip sahaya çıkamayınca temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, hükmen galip sayıldı. Hükmen galibiyet kuralları gereği 3 – 0 yendi sayılarak üç puan alan Ayrancılar ekibi, puanını 37’ye yükseltirken averajını ise 69’ yükseltti.

ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün bu haftaki rakibi Gökçen Belediyespor’du. Maç için Tire’ye giden Ayrancılar ekibi, karşılarında rakip bulamadı. Gökçen Belediyesporlu yalnızca 8 futbolcu maça gelmişti. Üç kişinin maça gelmemesi nedeniyle kadroyu tamamlamayan Gökçen Belediyespor, hükmen mağlup sayıldı. Yorulmadan puan kazanan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü puanını 37’ye yükseltirken averajını ise 69’ yükseltti. Ligde 12 galibiyet galibiyeti bulunan Ayrancılar ekibi, 2 beraberlik ve tek mağlubiyetle şampiyonluğa yürüyor. HASAN DEMİR