23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Mayıs 2017, Pazartesi 15:33

BU KADARINA PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER

Haluk Alpsu Bulvarı’nda tehlikeli saatler yaşandı. Yanlarındaki bebek arabası ile yürüyen iki kadın, araçların geçtiği yolun kenarından yürüyünce, tehlike geliyorum dedi.

Haluk Alpsu Bulvarı’nda tehlikeli saatler yaşandı. Yanlarındaki bebek arabası ile yürüyen iki kadın, araçların geçtiği yolun kenarından yürüyünce, tehlike geliyorum dedi. Araç yolunun hemen yanında yürüyüş yolu ve kaldırım olan Haluk Alpsu Bulvarı’nda kadınların yürüyüş yolu yerine araç yolunu kullanması çevreden geçen vatandaşların da tepkisini çekti. Bebek arabasındaki bebeğin hayatını tehlikeye atan iki kadın, daha sonra işi daha da abartarak yol kenarında durup kaldırıma oturdu. Bu sırada yol kenarında kalan bebek arabası, tehlikeye maruz kalmaya devam etti.

KALDIRIMA OTURDULAR

Yan taraflarında kaldırım ve yürüyüş yolu varken bebek arabası ile araç yolundan ilerleyen iki kadının vurdumduymazlığı bu kadarına pes dedirtti. Yol kenarında bebek arabasını gören araçlar güçlükle yavaşlayarak diğer şerde kaçmak zorunda kaldı. Bebek arabası içindeki bebeği tehlikeye atan iki kadının bir süre sonra durarak kaldırıma oturması ise ‘Bu kadar vurdumduymazlığa pesi’ dedirtti. HASAN DEMİR