19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Mart 2017, Pazartesi 08:15

BÖYLE BABA OLMAZ OLSUN!

İki kız çocuğu babası 53 yaşındaki V.B için iğrenç bir iddia ortaya atıldı. V.B için 8 ve 16 yaşlarındaki öz kızlarına cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddia edildi.

İki kız çocuğu babası 53 yaşındaki V.B için iğrenç bir iddia ortaya atıldı. V.B için 8 ve 16 yaşlarındaki öz kızlarına cinsel istismar ve tacizde bulunduğu iddia edildi. Kızlarının verdiği ifade sonrasında mahkemeye sevk edilen baba V.B mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ortaya çıkan iğrenç olay, kan doldurdu. V.B suçlamaları ret ederek kendisine iftira atıldığı yönünde ifade verirken, mahkeme ise ortada iftiraya gerekçe olacak hiçbir durum olmadığına karar verdi.

8 YAŞINDAKİ KIZIN İÇİNE KAPANIKLIĞI ORTAYA ÇIKARDI

İğrenç olay, 8 yaşındaki E.A.B'nin öğretmeni tarafından ortaya çıkarıldı. Küçük kız son zamanlarda sessizleşerek içine kapanınca öğretmeni durumdan şüphelendi. Aile içi şiddet olabileceğinden şüphelenen öğretmen, durumu polise bildirdi. Polis tarafından hastaneye götürülerek pedegog eşliğinde ifadesi alınan küçük kız, babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine polis, E.A.B'nin 6 yaşındaki ablası M.B'nin de ifadesini aldı. Onunda cinsel saldırıya uğradığı yönünde ifade vermesi üzerine, baba V.B mahkemeye sevk edildi. Mahkeme V.B'yi tutuklarken, iki kız kardeş ise devlet tarafından koruma altına alındı. HASAN DEMİR