29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Mart 2017, Pazartesi 09:54

BİZİM İÇİN KAZAN TORKOS

Süper Amatör Lig’de grubunu şampiyon tamamlayarak play-off müsabakalarına katılma hakkı kazanan Torbalıspor, ilk maçına bugün çıkacak. Altı takımdan iki takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı play-off mücadelerinde temsilcimiz ilk maçını Bornova Belediyespor ile oynayacak.

Süper Amatör Lig’de grubunu şampiyon tamamlayarak play-off müsabakalarına katılma hakkı kazanan Torbalıspor, ilk maçına bugün çıkacak. Altı takımdan iki takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı play-off mücadelerinde temsilcimiz ilk maçını Bornova Belediyespor ile oynayacak. İki şampiyonun karşılaşacağı maç, bugün Atatürk Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak.

MAÇA YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Temsilcimizin play-off müsabakalarındaki ilk maçına Torbalılıların yoğun ilgisi bekleniyor. Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek olan maçı izlemek isteyen vatandaşlar için Torbalı Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak. Tepeköylüler taraftar grubunun yanı sıra ilçemizdeki futbol severlerin maça büyük ilgi göstermesi ve temsilcimizi desteklemesi bekleniyor. Otobüsler saat 15.30’da Torbalı Belediyesi önünden hareket edecek. Sezon başından bu yana üst lig heyecanı kuran temsilcimizde hazırlıklar tamam. Dün kampa girerek maç saatini bekleyen kırmızı beyazlı ekibi, Tepeköylüler taraftar grubu yalnız bırakmayacak. Saat 15.30’da araç kaldıracak olan taraftarlar 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyecek.

5 MAÇ OYNANACAK

Toplamda 6 takımın yer aldığı Play-Off sürecinde her bir takım 5 maç oynayacak. 20 Nisan’da sona erecek olan Play-Off sonunda her takım aldığı puan neticesinde sıralanacak. Burada ilk 2’ye giren takımlar Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak. Torbalıspor’un bu yolda ilk rakibi Beyaz Grubu lider tamamlayan Bornova Belediyespor oldu. Bugün Atatürk Stadı’nda saat 17.00’da karşılaşacak. İlk maçını Bornova Belediyespor’la oynayacak olan Torbalıspor 27 Mart Pazartesi günü rakibine konuk olacak. Temsilcimiz ikinci maçını 31 Mart Cuma günü Dikili Çandarlıgücü’ne karşı oynayacak. Üçüncü maç 7 Nisan Cuma günü Bayındırspor’a karşı. Dördüncü maç Bornova 1981 SK’ya karşı 14 Nisan’da oynanacak. Son maç ise 20 Nisan Perşembe günü İzmirspor’a karşı oynanacak. Torbalıspor play-off mücadelelerinin sonunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için ter dökecek. HASAN DEMİR