29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Nisan 2017, Cumartesi 14:09

BİTMEYEN REFÜJ TEHLİKE SAÇIYOR

Belediyenin yıkılan refüj için başlattığı çalışma henüz sonuçlanmadı. Kaba iskeleti bile tam bitmeyen refüjün yoldan geçen dikkatsiz sürücülerin çarpmasıyla kenar taşları kullanılamaz hale geldi.

Torbalı Belediyesi, geçen ay yıktığı, Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki refüjü yeniden yapmak için çalışma başlattı. Geçen ay refüjü yıkan Torbalı Belediyesi’nin, aynı yere aynı ölçülerde refüj yapmaya başlamıştı. Hatırlayacağınız üzere önceki dönem belediye yönetimi tarafından Mithatpaşa Caddesi’ne yapılan refüj geçtiğimiz ay yıkılmış ve üzerindeki palmiye ağaçları ile süs çiçekleri sökülmüştü. Güzel görüntünün kaybolmasından dolayı vatandaşlar bu duruma tepki göstermişti. Torbalı Belediyesi ise o refüjün trafiği rahatlatmak için söküldüğünü açıklamıştı. Fakat aynı ölçülerde yeni refüj için çalışma başlatılmıştı.

SAVRULAN TAŞLAR TEHLİKE OLUŞTURUYOR

Belediyenin yıkılan refüj için başlattığı çalışma henüz sonuçlanmadı. Kaba iskeleti bile tam bitmeyen refüjün yoldan geçen dikkatsiz sürücülerin çarpmasıyla kenar taşları kullanılamaz hale geldi. Hem vatandaşlar hem sürücüler kopan ve yola savrulan taşların tehlike oluşturduğunu ifade edip çalışmanın bir an önce bitirilmesini ve gerekli tedbirlerin alınmasını talep ediyorlar..