28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Şubat 2017, Çarşamba 11:39

BİR ŞEHİT BABASININ DUYGU DOLU ANLARI

Şehit babası Osman Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı Tepeköy Mahallesi'nde İZBAN hattının kestiği 4543 sokak ile 3677 sokağı “karayolu altgeçidi ve engelli asansörü bulunan yaya geçidi” ile birbirine bağladı. Büyükşehir Belediyesi, bölge halkından gelen talebi de dikkate alarak karayolu altgeçidine Şehit Er Ali Çelik'in adını verdi.

AZİZ KOCAOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

1997 yılında Yüksekova'da askerlik yaparken şehit olan oğlunun isminin böylesine önemli bir yatırıma verilmesinin gurunu yaşayan baba Osman Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.16 Şubat Perşembe günü (yarın) açılışı yapılacak altgeçidin üzerindeki panoda oğlunun isminin yazıldığını görünce bir hayli duygulanan şehit babası, hüznü ve gururu bir arada yaşadı.

ŞEHİT ER ALİ ÇELİK KİMDİR?

1997'de Yüksekova'da askerlik görevini yaparken şehit olan Ali Çelik, 1976 yılında Torbalı Sağlık köyünde dünyaya geldi. Anne Elif Çelik oğlunun şehit olmasının ardından yaşadığı sağlık problemlerini atlatamadı ve kısa süre sonra hayata veda etti. Baba Osman Çelik ise oğlundan gelen şehitlik maaşıyla geçimini sağlıyor.