29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Temmuz 2017, Cumartesi 16:57

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği, dün akşam 3. Olağan genel kongresini gerçekleştirdi. Dernek lokalinde gerçekleşen kongre çok sayıda taraftarın katılımı ile saat 19.03’te başladı.

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği, dün akşam 3. Olağan genel kongresini gerçekleştirdi. Dernek lokalinde gerçekleşen kongre çok sayıda taraftarın katılımı ile saat 19.03’te başladı. Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nin kurucu başkanı olan Övünç Demir, 5 yıllık hizmetinin ardından görevini devretti. Daha önce Övünç Demir’in aday olmayacağını açıkladığı kongreye tek aday olarak giren Yakup Akar, üyelerin tümünün oyu ile başkanlığa seçildi.

ÖVÜNÇ DEMİR BAYRAĞI DEVRETTİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede geçmiş dönem faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçime gidildi. Divan başkanlığına sunulan tek liste üzerinden seçime giden Torbalılı kara kartallar, Yakup Akar’ı dernek başkanlığına seçti. Eski ve yeni başkanlar el sıkışırken Övünç Demir, görevi gönül rahatlığıyla devrettiğini söyleyerek Akar’ı tebrik etti. Yakup Akar ise tüm Beşiktaş camiasına kendisine duydukları güvenden dolayı teşekkür etti. Torbalı Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri: Yakup Akar, Yeliz Tekinkök, Mehmet Şirin, Hamit Cömert, Gülay Sönmez Çenik, Fatih Yeni, Burak Öztürk, Cenk Arıkan, Engin Darcan, Serdar Sel, Adem Kaplan, Deniz Varıs, Mustafa Özhan Toksun, Ömer Furkan Yılmaz ve Teoman Kurtaran’dan oluştu. Denetim kurulunda ise Yalçın Akar, Mete Uşaklıoğlu ve Osman Nuri Bozkurt yer aldı.

DEMİR: “TORBALI’YA HİZMET EDECEĞİM”

Kongrenin ardından konuşma yapan Övünç Demir, konuşmasında seçilmiş olan başkan ve yönetim kurulunu tebrik edip her zaman destek olacağını söyledi. Demir, “Bu derneği 2012 yılında, taraftarımız ile birlik ve beraberlik sağlamak için kurduk. Sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek herkese faydalı olmaya çalıştık. Bu derneğe hizmet etmekten her zaman şeref duydum. Ancak bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı Yakup Akar’a devrediyorum. Beş yıl Torbalılı Beşiktaşlılara hizmet ettim, ancak bundan sonra bütün Torbalı’ya hizmet edeceğim. Derneğe, takımıma ve ilçeme hizmetlerim farklı kulvarlarda devam edecek” dedi.

AKAR: “GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİM”

Daha sonra konuşma yapan yeni başkan Yakup Akar ise “Daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım derneğe başkan olarak seçildim. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmek ve taraftarımızla bütünleşmek için elimden geleni yapacağım. Sayın Övünç Demir’e bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür ederim. Kendisine beş yıllık görev süresi içinde iki kez şampiyonluk nasip oldu, inşallah bizlere de görev süremizce şampiyonluklar nasip olacak ” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR