20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ağustos 2017, Cumartesi 13:26

BEŞİKTAŞ DERNEKLERİ KUŞADASI’NDA BULUŞTU

Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği 2016-2017 sezonu şampiyonluk balosu, dün gece Ramada Resort Hotel Omega Arena'da gerçekleşti.Gecede Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yakup Akar ve dernek üyelerinden de kalabalık bir ekip hazır bulundu

Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği 2016-2017 sezonu şampiyonluk balosu, dün gece Ramada Resort Hotel Omega Arena'da gerçekleşti. Geceye özel konuk olarak Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kuşadası Beşiktaşlılar Değneği üyeleri katıldı. Gecede Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yakup Akar ve dernek üyelerinden de kalabalık bir ekip hazır bulundu. Fikret Orman Torbalı Beşiktaşılar Derneği Başkanı Akar ve üyelerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman gecede bir konuşma yaptı.Bu kadar mutlu siyah-beyazlı taraftarları bir arada görmenin çok güzel olduğunu belirten Orman, bu sevinci bir sonraki sezonlarda da görmeyi istediklerini dile getirdi.

BEŞİKTAŞ MÜTEVAZİDİR, ŞIMARMAZ

 Bugünlere zor günlerden geçerek geldiklerine dikkati çeken Orman, "Ama büyük Beşiktaş camiasına inanan bizler, bu ailenin bir ferdi olarak büyük mücadelelerle bugünlere geldik. Amacımız bunu devam ettirebilmek. Bunun için de önümüzde yapacağımız çok daha büyük işler var. En önemli şey Beşiktaş ilkelerinden uzaklaşmamaktır. Beşiktaşlı mütevazidir, şımarmaz, her yaptığı hareketi Beşiktaş'a yakışır şekilde yapmaktadır. Transferleri de görüyorsunuz. Aynı prensiplerle gidiyoruz. Onun da sonlarına geldik." ifadelerini kullandı. Pazar günü Atiker Konyaspor'la Süper Kupa mücadelesi vereceklerini anımsatan Orman, şunları kaydetti:

İNŞALLAH SÜPER KUPA'YI BİZ ALIRIZ 

"İnşallah Allah bize Süper Kupa'yı almayı nasip eder. Ondan sonraki hafta da lig başlıyor. Ardından Şampiyonlar Ligi kurasını çekeceğiz ve hep beraber güzel bir yol yolculuğa başlayacağız. Yine söylüyorum zor bir yolculuk olacak. Her geçen yol biraz daha zor oluyor. Ama mutlu sona ulaşacağımıza inancım tamdır. Bunun için birbirimize kenetlenmemiz ve efendiliğimizden ödün vermeden hareket etmemiz lazım." Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cenk Özer ise amaçlarının her zaman Beşiktaş camiasına destek vermek olduğunu ifade etti.

SÜPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Gecede, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Uğur Subaşı, sevgilisi Yağmur Yelpez'e sahnede evlenme teklif etti. "Beşiktaş benim ailem. Ben de bu güzel an bu ailenin içinde olsun istedim" diyen Subaşı ve Yelpez'i Başkan Fikret Orman kutladı. Gecenin sonuna doğru, şampiyonluk için hazırlanan Beşiktaş pastası Fikret Orman, Cenk Sözer ve tüm Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile beraber marşlar eşliğinde kesildi.