29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Temmuz 2017, Cumartesi 08:40

BERMUDA ÜÇGENİ DEĞİL ERTUĞRUL ŞEYTAN ÜÇGENİ

Torbalı’da özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklar tam anlamıyla saç baş yoldurtuyor. Bir ucu İzban üst geçidinde diğer ucu Aydın yolunda olan Ertuğrul kavşağı ise Torbalılı sürücülerin en çok yasa silktiği kavşakların başında geliyor.

Torbalı’nın trafik sorunu her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Artan nüfus ve yeterince yapılmayan yol hizmetleri bu açmazı daha da büyütüyor. Torbalı’yı ikiye bölen İZBAN hattı ise Torbalı’nın trafik sorununu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi.

KİLİTLENİYOR

Torbalı’da özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklar tam anlamıyla saç baş yoldurtuyor. Bir ucu İzban üst geçidinde diğer ucu Aydın yolunda olan Ertuğrul kavşağı ise Torbalılı sürücülerin en çok yasa silktiği kavşakların başında geliyor. Bermuda şeytan üçgeninden esinlenerek Ertuğrul Şeytan üçgeni adı almaya aday olan kavşakta pek çok kaza oluyor. Özellikle sabah işe gidiş akşam işe dönüş saatlerinde kavşak sürücülere zor anlar yaşatıyor. Trafik ışığının olmadığı kavşak her geçen gün artan trafik yoğunluğu ile beraber çoğu zaman kilitlenme riskiyle karşı karşıya geliyor.