24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Mart 2017, Çarşamba 16:08

BENDEN TERÖRİST OLUR MU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Kayseri'de 'Hayır' mitingi yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasının bir kısmında mikrofonu şehit yakınına verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'deki konuşmasını canlı yayınlayan CNN Türk, NTV ve Habertürk kanalları şehit yakını mikrofonu eline alınca sansür uyguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Kayseri'de 'Hayır' mitingi yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasının bir kısmında mikrofonu şehit yakınına verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'deki konuşmasını canlı yayınlayan CNN Türk, NTV ve Habertürk kanalları şehit yakını mikrofonu eline alınca sansür uyguladı. CNN Türk ve NTV şehit yakınının sesini ekrana yansıtmazken, Habertürk yayından çıktı.

HAYIR DİYORUM DİYE TERÖRİST DİYORLAR

Şehit yakını isyan ederek şunları söyledi "Benim oğlum gazi oldu. Amcamın oğlu şehit oldu. Biz memleket için bedel ödedik. Bana hayır oyu vereceğim için terörist damgası vuruyorlar. Benden terörist olur mu? Bu milletin bir adı var. İngiliz milleti değil. bu millet Türk milleti. Andımızı kaldırdılar, 23 nisan'ımızı yok ettiler, bayramlarımızı yok ettiler... Biz bir millettik ruhla yaşıyoruz, Atatürk ruhuyla yaşıyoruz. Yüzyıl yaşadık, Atatürk bir yüzyıl daha yaşayacak"