19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ekim 2017, Cumartesi 13:35

BELEDİYENİN AYRANCILAR'A YAPTIĞI SAHA ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKE SAÇIYOR

Torbalı Belediyesi tarafından üç ay önce Ayrancılar Üçpınar’lar mevkiine, basketbol sahası yapıldı. Vatandaşların talebi üzerine çocukların basketbol oynaması için yapılan basketbol sahasının çevresindeki ihmal ise küçük çocuklar için hayati tehlike barındırıyor.

Torbalı Belediyesi tarafından üç ay önce Ayrancılar Üçpınar’lar mevkiine, basketbol sahası yapıldı. Vatandaşların talebi üzerine çocukların basketbol oynaması için yapılan basketbol sahasının çevresindeki ihmal ise küçük çocuklar için hayati tehlike barındırıyor. Bulunduğu sokağa konumla çukurda kalan basketbol sahasının çevresine ne bir istinat duvarı yapıldı nede sokağa korkuluk oluşturuldu. Sokakta oynayan küçük çocuklar, uçurumdan aşağıya düşme riskiyle karşı karşıya kalıyor. Endişeli anne babaları ise Torbalı Belediyesi’nden korkuluk duvarı yapılmasını istiyor.

HİZMET TAMAMLANSIN

Mahalle sakinleri adına konuşan Turan Gençer, çocukları adına kaygılı olduklarını ifade etti. Gençer, “Belediye üç ay önce basketbol sahası yaptı, sağ olsunlar. Ancak etrafı bu halde bırakıldı. Etrafında oynayan çocuklarımız tehlike içinde kalıyor. Belediyeden ricamız buraya korkuluk yaparak can güvenliğini sağlasınlar” dedi. HASAN DEMİR