19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Temmuz 2017, Cuma 14:16

BELEDİYE SOKAĞIN ORTASINA ATIK ÇUKURU AÇTI

Kuşçuburun Mahallesi 515 Sokak’ta Torbalı Belediyesi tarafından fosseptik çukuru açıldı. Açılan dev çukur, karşılıklı iki evin tam ortasına, onlarca evin bulunduğu sokağa açılınca, vatandaşlar tepki gösterdi.

Kuşçuburun Mahallesi 515 Sokak’ta Torbalı Belediyesi tarafından fosseptik çukuru açıldı. Açılan dev çukur, karşılıklı iki evin tam ortasına, onlarca evin bulunduğu sokağa açılınca, vatandaşlar tepki gösterdi. Yapılan bu çalışma vatandaşlarda şok etkisi yarattı. Pis koku ve bakteriler barındıran çukur, bu sokakta yaşayan vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Hizmet etmek için yapılan çalışma eziyete dönüşünce, vatandaşlar bu çukurun acilen kapatılmasını istedi. Belediye ekipleri ise çukurda çalışmalarını hala sürdürüyor. Henüz çalışmaların tamamlanmadığı fosseptik çukuru, tehlike saçıyor.

TEHLİKE SAÇIYOR

Gerek yaymış olduğu pis koku gerekse çukurların çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olmasından dolayı sakinlerin can güvenliği risk altında. Vatandaşlar bu konu ile ilgili sıkıntılarını gerekli mercilere bildirmesine rağmen aynı sorunlar tekrardan gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yetkililerden en kısa zamanda çözüm bekleyen vatandaş, duruma biran önce müdahale edilmesini istiyor. 515 Sokak’ta ikamet eden vatandaşın kanalizasyon hattı sokağın sonunda açılan bir çukura boşaltılıyor. Gün boyunca pisliğin aktığı çukur pis kokunun yanında çevreye mikrop saçıyor. Üstelik çocukların bu çukura düşme riski de bulunuyor. HASAN DEMİR