25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Nisan 2017, Cumartesi 21:04

BELEDİYE İŞÇİLERİNE MİTİNG ZORUNLU MU?

Adalet ve Kalkınma Partisinin Pazar günü Gündoğdu’da yapacağı miting ile ilgili İzmir’in AKP yönetimindeki belediyelerinde çalışan işçilere gitme zorunluluğu getirildiği iddia edildi.Aynı şekilde Torbalı Belediyesinde çalışan işçilerin de diğer AKP belediyeleri gibi mitinge gitmeleri yönünde yönlendirildiği ve tam kadro miting için hazır bulunulmasının istendiği iddia ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinin yarın Gündoğdu Meydanında yapacağı miting ile ilgili hazırlıklar tamamlanırken çeşitli iddialarda gündeme gelmeye devam ediyor.. CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen, birçok şehirden öğrencilerin ve devlet memurlarının aileleri ile beraber otobüsler ile İzmir’e getirileceğini ifade etti.Özen, AKP’ye gönderme yaparak, “Ege ve Akdeniz İllerini Mitinge davet Ederek İzmir’imizin Turizm gelirine katkı koyan AKP İl Başkanlığı’na Alsancak esnafımız adına teşekkür eder, mitinge gelen konuklarımızı şimdiden saygıyla selamlarız” diye konuştu. Bu arada devlet kurumlarında çalışan memurlar ile taşeron işçilere baskı yapılarak Pazar günü AKP mitingine katılmaya zorlandıkları iddia edildi. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Twitter’dan yaptığı açıklamada, işinden kovulmakla tehdit edilen vatandaşlara hukuk desteği vereceklerini belirterek, AKP’ye “İzmir babanızın çiftliği değil” diye seslendi.

TORBALI'DA BELEDİYE İŞÇİLERİNE MİTİNGE GİTMEK ZORUNLU MU TUTULUYOR?

Adalet ve Kalkınma Partisinin Pazar günü Gündoğdu’da yapacağı miting ile ilgili İzmir’in AKP yönetimindeki belediyelerinde çalışan işçilere gitme zorunluluğu getirildiği de iddia edildi.Aynı şekilde Torbalı Belediyesinde çalışan işçilerin de diğer AKP belediyeleri gibi mitinge gitmeleri yönünde yönlendirildiği ve tam kadro miting için hazır bulunulmasının istendiği iddia ediliyor.