26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Haziran 2017, Cuma 10:44

BELEDİYE ARAÇLARI DA ORAYA PARK EDİYOR

Cumhuriyet Mahallesi’nde Barışyapı Sitesi ile Halkyapı Sitesi arasında bulunan sokak, adeta bir TIR garajını andırıyor. Belediye araçlarını da orada gören vatandaşlar büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Barışyapı Sitesi ile Halkyapı Sitesi arasında bulunan sokak, adeta bir TIR garajını andırıyor. Park yeri bulamayan TIR ve kamyonlar, bu sokağa park edilerek yolu tamamen işgal ediyor. Daha önce vatandaşlar bu soruna dikkat çekmek için defalarca konuyu gündeme getirmişlerdi. Son çare olarak Torbalı Belediyesi’nin bu soruna bir çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü Torbalı Belediyesi’nin ağır yük araçları da zaman zaman buraya park etmeye başladı. Sokağın işgal edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, kamyonların üzerinde Torbalı Belediyesi yazısını görünce şaşkına dönüyor.

YASAĞI TAKAN YOK

Barışyapı Sitesi ile Sitesi arasında bulunan sokak, vatandaşların yıllardır sürdürdüğü itirazlara rağmen TIR ve kamyon garajı gibi kullanılıyor. Çevrede bulunan bazı TIR sürücüleri garaj olmadığı için araçlarını buraya park ediyor. Üstelik bu durum yasak. Ancak yasağın delinmesine ve vatandaşların tepkisine rağmen bu durum düzeltilmiyor. HASAN DEMİR