29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Nisan 2017, Çarşamba 12:47

BEBEK ACİL SERVİSİ DONUYOR

İzmir'in en büyük çocuk hastanesi olan Torbalı'da dahil olmak üzere İzmir'in bütün ilçelerinden hasta akınının olduğu Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi donuyor

İzmir'in en büyük çocuk hastanesi olan Torbalı'da dahil olmak üzere İzmir'in bütün ilçelerinden hasta akınının olduğu Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi donuyor. Gece ısıtmanın çalışmaması ve acil girişindeki otomatik kapının bozuk olması nedeniyle minik hastalar ve çalışanlar donuyor. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nin kısa zaman önce Yeni Cerrahi Binası'nın zemin katından hizmete giren yeni Acil Servisi'nde gece ısıtma sistemi çalışmazken, otomatik kapının da bozuk olması, minik hastaları ve çalışanları donduruyor. Çalışanların paltolarıyla çalıştıkları dikkat çekerken, hasta bekleme salonunda bekleyen anne ve babalar ile, bebek ve çocukları ise battaniye sarılıyor.

ŞİKAYET VAR

Hasta yakınları ateşli veya terli gelen çocuklarının soğukta beklemek zorunda kaldıklarını belirterek, "Doktor ve hemşirelerimizinden çok memnunuz ancak sıra beklerken yavrularımız çok üşüyor. Bu sorun bir an önce çözülmeli. Acilin kapısı sürekli açık kalıyor" diye isyan etti.