23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Haziran 2017, Çarşamba 09:24

BAYRAMI GREV ÇADIRINDA GEÇİRECEKLER

Bugün grevin 21. Gününde olan Form Mukavva işçileri, hala iş veren temsilcisi ile görüşemedi. Üretimin durması ve genel müdürün yurt dışında olması nedeni ile toplu görüşmeler, bayram sonrasına kaldı.

Bugün grevin 21. Gününde olan Form Mukavva işçileri, hala iş veren temsilcisi ile görüşemedi. Üretimin durması ve genel müdürün yurt dışında olması nedeni ile toplu görüşmeler, bayram sonrasına kaldı. Grev kararından dönmeyeceklerini açıklayan Form Mukavva işçileri Ramazan Bayramı’nı grev çadırında geçireceklerini açıkladı. Hafta sonlarında bile fabrika önündeki grev çadırında bekleyişlerini sürdüren işçiler, bayram namazını fabrika önünde kılıp, burada bayramlaşacaklarını ve grevlerini bayram süresince de sürdüreceklerini açıkladılar.

İŞÇİLER KARARLI GERİ ADIM YOK

Grevdeki Form Mukavva İşçileri adına konuşan İşçi Temsilcisi Mehmet Ali Atak, “Biz ekmek yediğimiz fabrikanın zarar görmesini değil, insanca yaşayabileceğimiz bir ücret almak istiyoruz. Alın terimizle yaptığımız işin tam karşılığını istiyoruz. 21 gündür grevde olmamıza rağmen bizimle görüşen hiç kimse olmadı. Ancak yılmayacağız. Arkadaşlarımızla kararımızı verdik bayram boyunca da burada olacağız. Bayramımızı grev çadırında geçireceğiz” dedi. HASAN DEMİR