19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Mart 2017, Cuma 12:52

BAYINDIRLI KADRİYE G.BİLMECESİ SÜRÜYOR

Bayındır’da 17 yaşındaki Kadriye G.’nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv’in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler’ de aralanmaya devam ediyor.Bugün Torbalı’dan Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ece FOX TV’de yayınlanan kaybolan çiçekler programına bağlanarak olayla ile ilgili bildiklerini paylaştı

 Bayındır’da 17 yaşındaki Kadriye G.’nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv’in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler’ de aralanmaya devam ediyor.Bugün Torbalı’dan Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ece  FOX TV’de yayınlanan kaybolan çiçekler programına bağlanarak olayla ile ilgili bildiklerini paylaştı.

YER DEĞİŞTİRDİ

Olayın yaşandığı 15 ağustos tarihinde telefon sinyali Aydın Germencik’ten alınan Kadriye G’nin araştırmalar sonucunda aslında o tarihte Furunlu köyünde olduğu ortaya çıkmıştı.Canlı yayına bağlanan görgü tanıklarından gelen ihbarlar doğrultusunda Kadriye’yi arama rotası yer değiştirdi. Telefonla bağlanan bir görgü tanığı Kadriye’nin bir müzikholde çalıştığı yönündeki iddiası üzerine Kaybolan Çiçekler ekibi Basmane ve Tepecik civarında ki müzikholleri arama çalışmalarına başladı. Canlı yayında Kadriye’nin çalıştığı iddia edilen mekanlara giden Kaybolan Çiçekler hız kesmeden Kadriye’nin izini sürüyor.

LİSTELER OLUŞTU

Soruşturma kapsamında ailenin ve köylülerinde aralarında bulunduğu geniş şüpheli listesi oluştu. Önümüzdeki günlerde bu şüphelilerin ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. Diğer yandan Ankara askeri savcılığı Kadriye’nin eski sevgilisi Olcy İ.’nin de Kadriye’nin kaybolmasıyla alakası olup olmadığını araştırmak için ifadesine başvuracak.Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ece’nin anlattıkları olayın sır perdesini kaldırmaya ne kadar katkı sunacak ilerleyen günlerde görülecek.