28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Şubat 2017, Perşembe 11:00

BAYINDIR YOLUNDAKİ KAZADA ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ

Bayındır yolundaki kazada ölenler dün toprağa verildi

Bayındır yolunda TIR ile çarpışan otomobilde ölen 3 kişiden sürücü Ferhat Sevinç ile annesi Rahime Sevinç İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, sürücünün nişanlısı Hatice Emeç ise Bayındır ilçesinde toprağa verildi. Bayındır'da yapılan yeni çevre yolu kavşağında önceki akşam saatlerinde meydana gelen kazada; Bayındır'dan Yaylacık Mahallesi'ne giden 27 yaşındaki Ferhat Sevinç yönetimindeki 09 HR 298 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 53 yaşındaki Niyazi Öztürk yönetimindeki 50 DP 195 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Sevinç ağır yaralanırken, annesi 50 yaşındaki Rahime Ali Sevinç ile 3 ay önce nişanlandığı 24 yaşındaki Hatice Emeç olay yerinde öldü. Ambulansla Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Sevinç de doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Kazayı yara almadan atlatan TIR şoförü Öztürk ise gözaltına alındı.

ÜÇ AY ÖNCE NİŞANLANMIŞLAR

Kazada can veren Ferhat Sevinç ile Hatice Emeç'in 3 ay önce nişanlandığı ve yazın düğün yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Bayındır'da unlu mamuller satılan işyeri bulunan Ferhat Sevinç'e annesi ve nişanlısının da işlerinde yardım ettiği, bir işyerine tatlı götürmek için yola çıktıkları sırada kazanın meydana geldiği belirtildi.

ANNESİYLE YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Gaziemir İlçesi'ndeki Eyüp El Ensari Camii'nde Ferhat Sevinç ile annesi Rahime Sevinç için cenaze töreni düzenlendi. Törene, acılı aile ile yakınları katıldı. İkindi vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından Ferhat Sevinç ile Rahime Sevinç, Görece Mezarlığı'nda gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Aynı kazada can veren Hatice Emeç dü öğleyin Bayındır'da düzenlenen törenle toprağa verildi.