26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Şubat 2017, Salı 15:46

BAYINDIR YOLUNDA KAZA: 1 YARALI

Torbalı – Bayındır Karayolunda az önce trafik kazası meydana geldi. Bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada otomobil içerisindeki üç kişiden biri olan Şükran Tokat isimli genç kız hafif şekilde yaralandı

Torbalı – Bayındır Karayolunda az önce trafik kazası meydana geldi. Bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada otomobil içerisindeki üç kişiden biri olan Şükran Tokat isimli genç kız hafif şekilde yaralandı. Kazazedelerin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Otomobilden çıkartılan genç kız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi edilen genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ

Fetrek Köprüsü mevkiinde meydana gelen talihsiz kaza görgü tanıklarının ifadelerine göre şu şekilde gerçekleşti: Torbalı istikametinden Bayındır istikametine doğru seyir halinde olan otomobil, sol şeritte ilerlerken, kamyon karayolundan dönüş yaparak şantiyeye gitmek istedi. Tam o sırada çarpışan araçlar savrularak yoldan çıktı. Can kaybı yaşanmaması sevindirdi.